ОСТАННІ НОВИНИ

Миколаїв зупинив прийом львівського сміття

|

У зв’язку з штучно організованим скандалом на сьогодні підвезення сміття зі Львова до Миколаєва тимчасово припинено. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Миколаївської міської ради.

730

За даними відомства, у п’ятницю, 16 вересня, відбудеться позачергова сесія міської ради, присвячена даному питанню. Міський голова Олександр Сєнкевич планує переконати депутатів допомогти Львову.

Олександр Сєнкевич запевняє, що 10 вересня до нього звернулися представники Львівської міської ради з проханням протягом вересня приймати по 4 машини ТПВ зі Львова в зв’язку тим, що на сьогодні у Львові йде процес відведення землі, облаштування нового полігону для сміття.

«Було укладено офіційний договір між КП «Миколаївкомунтранс» і представниками Львова, згідно з яким наш полігон повинен приймати сміття зі Львова до 30 вересня. В середньому повинно було прибути близько 4 тисяч куб. метрів ТПВ. За укладеним договором ТПВ зі Львова приймається на нашому полігоні за найвищим комерційним тарифом», – йдеться у повідомленні відомства.

Також він нагадав, що саме Львівщина приймає на утилізацію батарейки із Миколаєва та закликав людей не відвертатися від Львова, який зазнав екологічної катастрофи.

Варто відзначити, що під час прес-конференції мера під стінами міськвиконкому зібралося чимало миколаївців, які голосно протестували проти прийому львівського сміття.

Раніше Львівський портал повідомляв, що львівське сміття “помандрує” аж у Миколаїв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *