ОСТАННІ НОВИНИ

Контрабандисти заховали цигарки у потязі із аглорудою

|

Прикордонники Мостиського загону  вже вдруге за тиждень знаходять цигарки, які були сховані у вантажних вагонах потягів закордонного слідування. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

3

Так у неділю, 11 вересня, під час оформлення вантажного потягу сполученням Мостиська-Медика, прикордонники відділу «Мостиська-залізнична станція», знайшли стороннє вкладення у хребтовій балці напіввагону із вантажем аглоруди.  З пакунку було вилучено 250 пачок цигарок марки «Фест» без акцизних марок.

2

Також вчора, під час оформлення потягу з вантажем руди концентрату, що  знову ж слідував до станції Медика (Польща), в одному з напіввагонів прикордонники знайшли ще один пакунок із цигарками, закопаний в руді. Всього у пакунку було 500 пачок цигарок марок «LIFA» та «NZ» українського та білоруського виробництва. В обох випадках цигарки вилучені та передані представникам ДФСУ.

1

Крім того впродовж доби в пункті пропуску «Краковець» прикордонники попередили незаконне перевезення через кордон в двох випадках одного мисливського ножа та сигнального-газового револьвера марки «Signal Revolver» та 18-ти набоїв калібру 9 міліметрів до нього.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *