ОСТАННІ НОВИНИ

Слава про корупційного мера Львова дійшла до Америки

|

Конфлікт щодо будівництва на Стрийській, 108 у Львові вилився у міжнародний корупційний скандал. Про це у Facebook повідомила співзасновник девелоперської компанії «Моя країна» Тетяна Овчаренко, передає кореспондент Львівського порталу.

садовий

За словами представника забудовника, цей приклад системної корупції та зловживання владою зі сторони Садового показовий з кількох сторін.

«Ми захищаємо свої права в українських судах, через прокуратуру і поліцію… Наш партнер – Robert Kramarczuk, Ph.D зі стратегічного планування, викладач двох університетів в штатах, економіст, підприємець, авторитетна людина в США та Україні (свого часу був радником міністра економіки України) змушений захищати свої вкладення і, як американський громадянин, звернувся за захистом в посольство США в Україні та в американську торгово-промислову палату. А як патріот України «до кісток» (є пра-правнук Й.Сліпого) терпіти таке беззаконня та хамство в наш час точно не буде»,- йдеться у повідомленні.

«Була з ним на зустрічах з американським консулом – радником з економічних питань посольства та президентом торгової палати. Резюме: 1) я не побачила здивування з їхньої сторони, що інвестори продовжують мати безліч проблем з українським чиновницьким бєспрєдєлом. Очевидно ми не одні такі (сумно). 2) американські посольства та торгові палати найкраще в світі захищають права своїх громадян (тішить і сподіваюсь, що колись і в нас так буде). Документи і юридичний аналіз ситуації (докази цілеспрямованого блокування проекту зі сторони Садового і його підлеглих) – передали в посольство та палату. Вони чекають повідомлення на результати нашої зустрічі з мером Садовим», – пише Т. Овчаренко.

Щодо зустрічі з міським головою Львова, то забудовник інтригує подробицями.

«А зустріч з Садовим була. З ним особисто – десь хвилин 10. Тут в деталі зараз не вдаюсь – вони будуть згодом. Сказати, що Robert Kramarczuk, Ph.D був вражений рафінованим фарисейством львівських чиновників і хамством – нічого не сказати. Для нього то був – шок, для нас така поведінка чиновників Садового звична. Тепер багато людей і я особисто докладемо зусиль, щоб про той другий бік Садового дізнались далеко за межами України. В нашій команді багато людей, прізвище та слово яких є авторитетними. І це не погрози і ніяким чином не тиск, боронь Боже! Для нашої команди – це вже питання принципу. Розуму, сил і впертості нам ніколи не бракувало»,- резюмує Т. Овчаренко.

Раніше Львівський портал писав, що за розпорядженням міської влади у Львові зняли частину огорожі на Стрийській, 108.

Нагадаємо, девелоперська компанія «Моя країна» вже понад півроку бореться з мерією за право будувати житловий комплекс на вулиці Стрийській,108. Надпис на паркані забудови «Будуємо без хабарів» з’явився у червні цього року після чергової  відмови міської влади у наданні містобудівних умов та обмежень для девелоперської компанії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *