ОСТАННІ НОВИНИ

НАБУ у Львові визначилось із заступником Лопушанського

|

Заступником директора територіального управління Національного антикорупційного бюро України у Львові призначений Сергій Клімов. Цю посаду він здобув за результатами відкритого конкурсу з-поміж 67 кандидатів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі НАБУ Львова.

набу

«Серед обов’язків, які будуть покладені на мого заступника, – організація роботи управління, контроль за роботою громадської приймальні тощо. Я радий, що отримав першого колегу і партнера, з яким разом працюватимемо задля ефективної роботи нашого територіального управління і НАБУ в цілому», – прокоментував призначення Тарас Лопушанський, директор Львівського теруправління НАБУ.

Він також повідомив, що конкурсна комісія обирала переможця за критеріями професіоналізму, досконалого знання законодавства, високих морально-ділових якостей, чіткого бачення завдань на посаді та напрямків роботи і розвитку управління.

Так, 41-річний Сергій Клімов – львів’янин, має вищу юридичну освіту, досвід роботи у галузі права. З відзнакою закінчив Національну юридичну академію України ім. Я.Мудрого, більш ніж 20 років обіймав офіцерські та старші офіцерські посади на військовій службі.

Нагадуємо, у структурі Львівського територіального управління, крім директора та його заступника, передбачено 6 головних спеціалістів: 1 – з організаційної роботи, 1 – з питань забезпечення роботи управління, 4 – по роботі зі свідками та заявниками. Переможців конкурсів на ці посади визначать найближчим часом. Юрисдикція Львівського теруправління НАБУ поширюється на Львівську, Волинську, Закарпатську, Чернівецьку, Тернопільську, Івано-Франківську, Рівненську та Хмельницьку області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *