ОСТАННІ НОВИНИ

Гройсман обіцяє, що до 2020 року Україна зможе повністю забезпечити себе газом власного видобутку

|

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман переконаний, що завдання вийти на повне забезпечення України природним газом власного видобутку до 2020 року буде виконане. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі департаменту інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

газ

“Я глибоко вірю у те, що амбітне завдання до 2020 року вийти на повністю 100% забезпечення природним газом власного видобутку, ми це завдання зможемо виконати”, – заявив Володимир Гройсман.

“Для України дуже важливо не імпортувати газ, а використовувати власний газ. Він у нас є. Але для того треба було прибрати низку корупційних схем, які були у ціноутворенні, потрібно було дати можливість державному підприємству “Укргазвидобування” можливість розвиватися, модернізуватися.”, – розповів прем`єр – міністр.

Він зазначив, що Уряд розпочав приймати необхідні рішення для того, щоб дати поштовх до модернізації, оновлення, збільшення видобутку власного українського газу. Зокрема, сьогодні було розпочато процес буріння ще однієї свердловини, заявив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *