ОСТАННІ НОВИНИ

В зоні АТО вчора загинуло троє українських бійців

|

За минулу добу внаслідок бойових дій 3 українських військовослужбовців загинули, 1 – отримав поранення. Це сталося під Мар’їнкою під час обладнання вогневої позиції внаслідок спрацювання вибухового пристрою. Про це Львівському порталу повідомили в інформаційно-аналітичному центрі РНБО.

mapa-10-09

Луганський напрямок

Найбільшу активність вчора противник проявив на цьому напрямку. Здебільшого це був Попаснянський район (Новозванівка, Новоолександрівка і Попасна). Бойовики здійснили 2 «сеанси» обстрілів – ранковий і вечірній, причому як в світлу, так і темну пору доби. Окрім цього, окупанти порушили режим тиші у Лопаскиному (район Щастя). На інших ділянках фронту – все спокійно.

За інформацією, яку повідомив сьогодні на брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко, всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 15 ворожих обстрілів.

Донецький напрямок

Як і раніше, основні бойові дії розгорнулися в авдіївській промзоні. Ці обстріли були достатньо тривалими, проте без застосовування важкого озброєння. Окрім цього, під Майорськом вчора стріляли ворожі снайпери.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 5 обстрілів з боку НЗФ.

Маріупольський напрямок

Бойові дії вчора велися у трьох точках – Мар’їнці, Павлополі та Широкиному.

Саме в Широкиному, як і минулі кілька днів, окупанти систематично застосовують міномети. Вчора по наших позиціях було випущено 80 мін.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку сталося 10 ворожих обстрілів, зокрема 3 – з важкого озброєння.

Вчора в районі проведення АТО відбулося 12 польотів ворожих БПЛА на всіх напрямках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *