ОСТАННІ НОВИНИ

У Меденичах проведуть «ФестМед». Для зацікавлених львів’ян організують трансфер

|

Наступної неділі, 18 вересня, в селі Меденичі Дрогобицького району відбудеться фестиваль меду та бджільництва «ФестМед». Про це Львівському порталу повідомили в управлінні туризму та курортів Львівської ОДА.

festival-medu

«Основною частиною туристичної Львівщини є цікаві гастрономічні ярмарки та культурні фестивалі. Це те, що приваблює українських та іноземних туристів. Відтак, цей фестиваль є чудовою нагодою показати гостям, як на Львівщині передають з покоління в покоління таке давнє ремесло як бджільництво», – зазначив начальник управління туризму та курортів Роман Теребенець.

За його словами, усі гості традиційного свята матимуть нагоду взяти участь у цікавих майстер-класах із бджільництва та побачити оригінальну ходу пасічників із їх традиційною символікою. Програма «ФестМеду» також включає проведення виставки-ярмарку, представлення ексклюзивних страв із меду, дегустації, концертні виступи художніх колективів Дрогобиччини та козацькі забави.

Крім того, організатори також пропонують цікаву дитячу програму з вікторинами та конкурсами.

Захід проходитиме на території місцевого стадіону.

Зі Львова до Меденич Львівська облдержадміністрація забезпечує трансфер, кількість місць обмежена, зареєструватись можна тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *