ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра Львовом пройде молитовна хода з перенесенням чудотворної ікони

|

З нагоди посвячення Храму Святої Софії-Премудрості Божої УКУ, 10 вересня у Львові відбудеться молитовна хода від собору Святого Юра до новозбудованої церкви Святої Софії-Премудрості Божої з перенесенням Ярославської чудотворної ікони «Милосердя двері». Хода триватиме з з 16:30 до 18:00 год. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

ikona-miloserdya-dveri

Молитовна хода розпочнеться о 16.00 год. із молебня до Милосердя Божого у Архикатедральному Соборі Святого Юрія. Очолить ходу Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав, до участі запрошені єпископи.

Маршрут молитовної ходи: вул. Устияновича – вул. Бібліотечна – вул. Степана Бандери – площа перед пам’ятником Жертвам комуністичних злочинів (зупинка 10 хв) – вул. Брюлова – вул. М. Вербицького – вул. Коперника – вул. Героїв Майдану – вул. Стрийська (Академія сухопутних військ – зупинка 10 хв.) – вул. Стрийська, 29 (храм Блаженних мучеників, зупинка 10хв.) – храм Софії-Премудрості Божої.

Молитовну ходу супроводжуватимуть співом семінаристи Львівської духовної семінарії Святого Духа. На маршруті передбачено три зупинки, де духовенство зачитуватиме розважання і молитви. Завершиться паломництво Вечірньою з литією.

Після Вечірні розпочнуться молитовні чування, які триватимуть до півночі. Проте храм буде відкритим для тих, хто захоче ніч напередодні посвячення храму провести у молитві.

«Ікона Пресвятої Богородиці «Милосердя двері» є офіційною іконою Року Божого милосердя. Вона є чудотворною та коронована Святим Папою Іваном Павлом ІІ у 1996 р. Те, що вона буде у Львові та Українському католицькому університеті, – унікальна можливість для вірних помолитися та приступити до неї», – зазначає о. Тарас Островський із духовно-пасторального відділу УКУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *