ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівській митниці затримали 28 тонн брендового одягу, замаскованого під «секонд хенд»

|

В результаті спільних заходів  працівників головного управління внутрішньої безпеки ДФС України та Львівської митниці ДФС у пункті пропуску «Рава-Руська»  припинено спробу незаконного ввезення на митну територію України одягу, взуття та аксесуарів вартістю понад 2 млн.грн. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС у Львівській області.

1

Фірмовий одяг та взуття намагались ввезти під виглядом вантажу «одяг, додаткові речі до одягу, білизна з текстильних матеріалів 2-3-ї категорії, що використовувались». Транспортний засіб який переміщував зазначений вантаж слідував на адресу одного із ТОВ Київської області, а відправником значилась компанія з Англії.

Під час митного огляду вантажу встановлено невідповідність заявленого у товаросупровідних документах товару, фактичним даним. Зокрема серед вживаного одягу, виявлено картонні коробки з одягом без слідів зношення з етикетками з ціновою інформацією (цінниками), взуття та інші товари про які відсутня інформація в товаросупровідних документах, відомої торгової марки. Загалом виявлено 28600кг. товару,  прихованого від митного контролю.

На цей час проводяться заходи із залученням представників експертної установи, з метою встановлення повних та об’єктивних даних щодо переміщуваного товару,  та фіксації порушення митних правил.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *