ОСТАННІ НОВИНИ

Львівське сміття тепер возять аж у Дніпро

|

У Кривому Розі, на відміну від Дніпра, відмовилися приймати львівський сміття. Про це повідомляє місцеве видання «Днепр. Главное».

сміття

«Сміттєвий мер» Львова Садовий перетворює в смітник інші міста України. Однак Кривий Ріг і ще низка міст відмовилися приймати львівський сміття, а мер Дніпра Філатов дозволив завозити сотні тонн щодня і зробив з міста «відстійник» і для інших областей», – пише видання.

Як зазначається далі, місцеві жителі нарікають, що місто і без львівського переповнене сміттям. «Везуть до нашого міста сміття з усієї України. Ми бачили машини з київськими, тернопільськими, івано-франківськими та львівськими номерами. Везуть великі двадцятитонні фури…», – зазначила місцева мешканка.

«Але, можливо, не тільки в Дніпрі коїться сміттєве свавілля? Щоб прояснити ситуацію ми подзвонили в друге за величиною місто області – Кривий Ріг, яке має в своєму розпорядженні відразу три великі полігони для вивозу ТПВ. Джерело в міськвиконкомі пояснило, що «ні про яку додаткового навантаження на полігони не може бути й мови…», – пише «Днепр. Главное».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *