ОСТАННІ НОВИНИ

Водіїв Львівщини застерігають: завтра на дорогах – сильний туман

|

За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України 9 вересня на території області вночі і в першій половині дня очікується туман, видимістю 200 – 500 м. Про це Львівський портал поінформували у прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області.

pogoda

Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає, що особливо густий туман виникає вранішні та вечірні часи, накопичується в низинах та узбіч водоймищ, де видимість досягає менше 100 метрів.
«В результаті різкого обмеження видимості збільшується кількість дорожньо-транспортних пригод на дорогах. Пам’ятайте, що Ваша увага і обережність є гарантією безпеки руху. Вибирайте швидкісний режим, який забезпечував би своєчасне гальмування перед перешкодою, яка з’явилася зненацька.
Мокре дорожнє покриття збільшує гальмівний шлях автотранспорту. Під час руху в колоні збільшить дистанцію між автомашинами – не менше 50 метрів. Користуйтесь протитуманними фарами. Уважно слідкуйте за сигналами автомашин, що рухаються попереду. Не допускайте різкого гальмування без особливих на те причин. При неможливості руху, плавно гальмуючи, займіть місце на узбіччі.Будьте уважні та обережні в дорозі!», – йдеться у повідомленні рятувальників.

Як повідомляв Львівський портал, сьогодні через туман на Львівщині сталася масштабна ДТП за участі 11 машин.

Фото: соцмережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *