ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова приїде Патріарх Філарет. Програма візиту

|

До Львова 11-13 вересня на запрошення Високопреосвященного митрополита Львівського і Сокальського Димитрія зі щорічним Першосвятительським візитом Львівську єпархію завітає Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

patriarh-filaret

Центральною подією візиту буде традиційна Божественна Літургія на цілющому джерелі присілка Заглина (с. Монастирок, Жовківський р-н) в рамках щорічної Всеукраїнської Патріаршої прощі до місця чудесного явлення Божої Матері.

Також Святійший Патріарх відвідає Національну академію сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного і зустрінеться з місцевою владою.

ОФІЦІЙНА ПРОГРАМА ВІЗИТУ

(у програмі можливі незначні зміни та доповнення)

11 вересня, неділя

Прибуття Святійшого Патріарха Філарета до Львова.

12 вересня, понеділок

– Відвідини Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (м. Львів, вул. Героїв Майдану, 32).

– Зустріч з місцевою владою. Передбачено брифінг Святійшого Патріарха Філарета (час та місце проведення уточнюються).

13 вересня, вівторок, свято Покладення чесного поясу Пресвятої Богородиці

10:00 – Божественна Літургія Іоана Золотоустого на цілющому джерелі присілка Заглина (с. Монастирок, Жовківський р-н) в рамках щорічної Всеукраїнської Патріаршої прощі до місця чудесного явлення Пресвятої Богородиці.

Для вірян, які бажають взяти участь у Патріаршому богослужінні, але не мають можливості самостійного доїзду, від усіх парафій Львівської єпархії організовано окремі паломницькі групи. Записують на поїздку у парафіяльних храмах (за детальною інформацією звертайтесь до настоятелів парафій), а також у Покровському кафедральному соборі м. Львова (вул. Грушевського, 2).

Фото: 4vlada.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *