ОСТАННІ НОВИНИ

ДАБІ з незрозумілих причин перешкоджає німецькому інвестору будуватись на Львівщині

|

Виробник автомобільної шкіри преміум-сегменту «Бадер Україна», яка є філією німецької компанії «Бадер ГмбХ» заявляє, що Державна Архітектурно-Будівельна Інспекція свідомо затримає видачу дозволу на будівництво нового виробничого підрозділу. Про це йдеться у листі компанії до директора департаменту ДАБІ у Львівській області Романа Желиха, пише Економічна правда.

bader-ukrayina1

У компанії наголосили, що протягом 2016-2017 років заплановано до реалізації інвестиційний проект у селі Кожичі Яворівського району Львівської області.

«Однак підприємство зіткнулося з певними перешкодами з боку органів влади, які можуть призвести до заморожування інвестиції компанії «Бадер ГмбХ» в Україні в цілому, включно з виходом з ринку з усіма негативними економічними і репутаційними втратами», – заявили у компанії.

Згідно з повідомленням, йдеться про відмову в отриманні дозволу на будівництво нового виробничого підрозділу у селі Кожичі.

«Даний дозвіл видається ДАБІ у Львівській області. Після подання декларації про початок будівельних робіт на однотипний проект із вже реалізованим раніше, 1 вересня нами отримано формальну відмову, при тому, що проектна документація успішно пройшла Державну Будівельну Експертизу та було отримано відповідний позитивний висновок», – зазначається у листі.

163

«Зважаючи на цілковито формальні причини відмов у видачі дозволу, вважаємо їх неспівмірними із планами на будівництво нового заводу та розцінюємо це як упереджене ставлення та свідомий тиск на підприємство, який виражається у бюрократичній тяганині щодо вирішення даного питання або некомпетентному та непрофесійному підході до вирішення даного питання службовими особами ДАБІ», – йдеться у листі.

ТОВ «Бадер Україна» є українською філією німецької компанії «Бадер ГмбХ» – одного з провідних світових виробників автомобільної шкіри преміум-сегменту.

ТзОВ «Бадер Україна» було засноване у 2006 році. Місце реєстрації – місто Городок Львівської області.

Основний вид діяльності – виробництво шкіряних елементів та пошиття шкіряних сидінь для автомобілів АУДІ та БМВ.

Фото:avtomaniya.comcomfortbud.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *