ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартував Форум громадських організацій

|

У Львові з 7 по 8 вересня проходитиме перший форум «Українська платформа громадських ініціатив». У заході беруть участь представники громадських організацій з різних областей України. Про це з місця події повідомляє кореспондент Львівського порталу.

конференція

На заході відбудуться презентації соціальних проектів громадських ініціатив. Також у рамках форуму проведуть такі майстер-класи: «Дев’ять з половиною кроків на захист суспільних інтересів», «Інструменти комунікації: як робити ВАУ-Проекти з нульовим бюджетом», «Інструменти гендерної парадигми для місцевих ініціатив», «Права людини та робота громадських організацій», «Взаєморозуміння. Медіація, вирішення конфліктів».

Окрім цього, відбудеться панельна дискусія «Нові виклики – нові можливості» за участі експерта з розвитку потенціалу ОГС Програми розвитку ООН Айдера Халлілова.

«Сьогодні, особливо після Революції гідності, ми повинні не втратити пульс громадянського суспільства. Тому, ваша роль, як його найбільш активних представників, для країни є не менш важливою, ніж функції, які виконує влада. Приємно, що представництво ЄС та жіночі громадські активи мають можливість долучитися до таких проектів. Не втрачайте віру і активність. А ми зі свого боку ми робитимемо все можливе, аби сприяти вам у діяльності», – звернувся до присутніх голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Учасники заходу матимуть можливість розробити спільні проекти з іншими регіонами та представити проекти своїх областей, аби отримати на них гранти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *