ОСТАННІ НОВИНИ

Скандал з Лещенком: нардеп просить НАБУ перевірити купівлю квартири

|

Сергій Лещенко, довкола якого розгорівся скандал через купівлю квартири за майже вісім мільйонів, закликав НАЗК та НАБУ провести відповідну перевірку. Про це нардеп написав на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

лещенко

«Антикорупційна діяльність була сенсом мого життя останні 16 років. Тому, у зв’язку з публічним резонансом довкола ситуації з придбанням мною житла, вважаю за необхідне зробити цю заяву.

Стверджую, що кошти, сплачені за квартиру, є чесно заробленими, і придбання квартири не порушило відповідних вимог антикорупційного законодавства України. Зауважу, що я був співавтором нового ухваленого законодаства про відкриті реєстри майна та створення незалежних антикорупційних інститутів – НАБУ та НАЗК. Як народний депутат та публічний політик вважаю за принципове прозвітувати перед суспільством у належний спосіб. Звертаюся із закликом до НАЗК та НАБУ зробити відповідну перевірку придбання мною житла.

На термін такої перевірки заявляю про складання повноважень члена правління політичної партії ДемАльянс, до якої нещодавно долучився, аби не створювати підгрунтя для політичних спекуляцій», – написав він.

Водночас додамо, що у «Народному фронті» вимагають, щоби нардеп Сергій Лещенко склав депутатські повноваження.

Як повідомляв Львівський порталголовний борець з корупцією Сергій Лещенко придбав квартиру у центрі Києва за майже 8 млн грн.

Фото: finance.bigmir.net

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *