ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська мерія оприлюднила всі ухвали, прийняті за 26 років

|

Львів – перше місто України, яке розмістило у відкритому доступі на сайті міської ради всі прийняті ухвали, починаючи з 1990 року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

сесія міської ради

«Оприлюднення на сайті триває з 2002 року, тобто з четвертої каденції. Перші три зберігались лише в архівах. Відтак, ми хотіли забезпечити львів’янам доступ і до цих документів, тож оцифрували 3361 ухвалу. Спільно з міським архівним відділом ми сканували й фотографували їх, пізніше розпізнавали й вичитували, і аж тоді публікували в текстовому варіанті на сайті», – пояснює керівник управління «Секретаріат ради» ЛМР Юрій Лукашевський.

Станом на сьогодні на сайті Львівської міської ради доступні всі ухвали, прийняті 7 скликаннями депутатів. Йдеться про загалом 17108 документів. Як підкреслив Юрій Лукашевський, оцифровано й оприлюднено не лише текст ухвал, а й усі додатки до них.

«Зараз львів’яни мають можливість зайти на сайт Львівської міської ради і відшукати ухвали щодо будь-якого питання, яке їх цікавить. Це може бути корисно також історикам чи дослідникам», – додає Лукашевський.

Перелік ухвал за скликаннями можна знайти за посиланням, на сайті Львівської міської ради: http://city-adm.lviv.ua/lmr/docs/decisions-by-session.

Фото: galinfo.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *