ОСТАННІ НОВИНИ

«Галичанка» активно готується до єврокубкових матчів

|

Гандболістки львівської «Галичанки», діючі чемпіонки України, наполегливо готуються до старту єврокубкового сезону. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГК «Галичанка».

галичанка

Нагадаємо, 17 та 18 вересня у Львові «Галичанка» зіграє два матчі першого кваліфікаційного раунду Кубку ЄГФ. Суперником львівської команди буде польська «Погонь Балтика» з Щеціна – саме той суперник, якому львівська «Галичанка» поступилася у півфіналі Кубка Виклику у сезоні 2014/15.

Обидва матчі першого кваліфікаційного раунду Кубка ЄГФ відбудуться у палаці спорту «Галичина». Початок першого матчу о 16:00 (17 вересня), а повторного – о 15:00 (18 вересня).

До цих поєдинків «Галичанка» наполегливо готується у залі спорткомплексу імені Івана Франка. Протягом тижня дівчата мають 1-2 тренування щодня. Окрім занять в залі, тренери «Галичанки» проводять теоретичні заняття. На них «Галичанка» вивчає менеру гри майбутнього суперника з Польщі. Наступного тижня «Галичанка» проведе уже кілька тренувань у залі, в якому і відбудуться офіційні матчі Кубка ЄГФ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *