ОСТАННІ НОВИНИ

Шукають директора Львівському геріатричному пансіонату

|

На посаду директора Львівського геріатричного пансіонату оголосять новий конкурс. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

513

За словами директор департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Василя Мартиняка, переможець конкурсу на директора Львівського обласного геріатричного пансіонату Іван Сорока зняв свою кандидатуру з цієї посади. Відповідну заяву він написав сьогодні, 6 вересня, мотивуючи це етичними переконаннями. Відтак, вже невдовзі у обласній раді оголосять новий конкурс.

Нагадаємо, що 5 вересня на засіданні конкурсної комісії Львівської облради обрали претендента на посаду директора комунального закладу “Львівський обласний геріатричний пансіонат”. З-поміж шести кандидатів більшість голосів члени комісії віддали Івану Сороці, який раніше працював на посаді заступника директора департаменту соціального захисту Львівської ОДА.

Після оголошення результатів у ЗМІ з’явилася  інформація, що Сорока Іван Пилипович був членом фракції Партії регіонів у Перемишлянській районній раді після виборів 2010 року.

Попереднього керівника пансіонату Михайла Сенькевича було звільнено з роботи ще у липні цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *