ОСТАННІ НОВИНИ

Львів`яни зможуть дізнатися все про розлучення на Форумі видавців

|

У Львові відомий адвокат Катерина  Власюк 15-18 вересня  в рамках 23-го Форуму видавців презентує свою книгу «Розлучення. Сповідь адвоката» презентує книгу про розлучення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

розлучення

Кілька років тому Катерина пережила своє непросте розлучення. Її перша книга — «Розлучення. Сповідь адвоката» є «збіркою» юридичних порад та частково – автобіографією.

«Задумуючи свою книгу, я хотіла поділитися своїм адвокатським і жіночим досвідом у такому складному питанні, як розлучення. Я хочу висловити підтримку жінкам, які з різних причин перебувають у цьому процесі. Допомогти їм зрозуміти, що все минає. І переконати в тому, що всі мають право на щастя. Всупереч усім стереотипам, які ще й досі є у нашому суспільстві, та стійким уявленням про складність побудови нових стосунків для розлучених жінок.

Як адвокат, можу вас запевнити, що у кожного є право на щастя. Як жінка — вірю в сімейні цінності, домашнє вогнище і знаю, що ми завжди отримуємо те, у що щиро віримо», – зазначила Катерина Власюк.

В рамках Львівського форуму видавців відбудеться кілька заходів  за участі Катерини Власюк:

15  вересня 2016р. 15:00-16:15

Круглий стіл «Сімейні цінності та як запобігти розлученню» (вул. Коперника, 15 А, Музей мистецтва давньої української книги).

16 вересня 2016р. 18:00-18:45

Автограф-сесія(вул. Коперника, 17, Палац мистецтв, хол 2-го поверху).

17 вересня 2016р. 14:00-14:45

Лекція: «Шлюбний контракт – це захист, а не сором» (вул. Мулярська, 2а, Перша Львівська медіа тека).

17 вересня 2016р. 16:00-16:45

Презентація книги «Розлучення. Сповідь адвоката» (вул. В.Стефаника, 2, Львівська національна наукова бібліотека ім. В. Стефаника, конференц-зал).

Довідка

За версією авторитетного профільного видання в сфері юриспруденції — «Юридичної газети», Катерина входить в ТОП-5 юристів із сімейного права.В цьому році юридична компанія Катерини запустила соціальний проект «Право на щастя», призначення якого — допомагати людям, які планують вступати у шлюб чи розлучатися.

Для реєстрації на заходи та отримання додаткової інформації звертайтесь до прес-служби юридичної компанії «AVG»: тел. 067-250-96-43, е-mail: [email protected].

Фото: info-mir.com.ua

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *