ОСТАННІ НОВИНИ

До Садового прийшли пікетувати через незаконні забудови

|

Біля Львівської міської ради відбувся пікет через незаконне будівництва в різних частинах міста. Про це з місця події передає кореспондент Львівського порталу.

1

За словами активістки Ярини Волошиної, сьогодні проблема будівництва новобудов набуває все більшої актуальності та яку міська влада лише закриває очі.

2

«Нині постає проблема незаконного будівництва у Львові, але чомусь більшість чиновників не розуміє її важливості. Будівельні роботи, які ведуться сьогодні на вулицях Масарика, Струмок, Міхновських – це свавілля забудовників на яке чиновники та поліція закривають очі. Ніхто не бачить проблеми, ніхто бачить порушень, адже будують там банальні грошові мішки. Тому ми встановили біля міської ради паспорт об`єкту, він так само не має сенсу, як і більшість документів, які  демонструють забудовники,чиновники в судах та в правоохоронних органах», – сказала вона.

3

Як розповідає мешканка однієї з вулиць, де зараз проводяться роботи з будівництва багатоповерхівки, пані Лідія, кожного дня шум робіт не дає жителям району спокійно жити, спати та працювати. Як вона додала, наразі забудовники та чиновники нищать парки, дитячі майданчики, стадіони заради своєї вигоди та грошей.

4

«Це надзвичайно добре, що у нас є люди які борються проти грошей та мішків з грошима. Виражаю повагу до тих, які можуть не бояться висловити позицію та вийти сюди з плакатами.  Наразі ми можемо бачити як незаконно видаються документи на будівництво будинків в історичних межах Львова. Ми стараємося боротися з цим свавіллям,оскільки забудовників з кожним роком  стає все більше і більше», – розповів юрист, який бореться з незаконними будівництвами, Роман Салабай.

Додамо, що серед пікетувальників були активісти «Автономного опору», «Народної дії» та небайдужі львів’яни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *