ОСТАННІ НОВИНИ

За добу в зоні АТО загиблих серед українських воїнів немає, один поранений

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 1 військовослужбовець отримав поранення в Авдіївці. Про це Львівському порталу повідомили в інформаційно-аналітичному центрі РНБО України.

мапа 5-09

Луганський напрямок

Вчора ввечері відбувся 1 короткотривалий ворожий обстріл у с. Новоолександрівка Попаснянського району. Окупанти застосовували стрілецьку зброю. Про це розповів сьогодні на брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник.

Донецький напрямок

Активізувалися бойові дії в авдіївській промзоні, де окупанти порушували режим тиші як вдень, так і вночі. При цьому відбувся 1 ворожий мінометний обстріл.

Також поблизу Троїцького (світлодарська дуга) вчора ввечері відбулося бойове зіткнення між силами АТО і бойовиками. Після 15-хвилинного бою противник відступив.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 6 ворожих обстрілів.

Маріупольський напрямок

Вже традиційно неспокійно було на крайній півночі та півдні: у Мар’їнці та на ділянці фронту Павлопіль – Широкине. Окупанти застосовували стрілецьку зброю, гранатомети і бронетехніку.

Всього вчора на Маріупольському напрямку відбулося 12 ворожих обстрілів.

Окрім цього, ще 4 наших військовослужбовців і 1 співробітник ДПСУ отримали поранення у Станично-Луганському районі внаслідок вибуху гранати в легковому медичному автомобілі.

Ще 2 військовослужбовців отримали поранення у Красногорівці через підрив на вибуховому пристрої.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *