ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові горів житловий будинок. Мешканців евакуювали

|

Цієї ночі у Львові відбулась пожежа в житловому будинку. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

1

Так, 5 вересня о 03:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу  на площі Святого Теодора.

Займання виникло у підвалі житлового будинку. На місце події негайно були направлені пожежно-рятувальні підрозділи. Вогнеборці за лічені хвилини прибули на місце події та оперативно приступили до ліквідації займання.

2

Пожежа спричинила сильне задимлення у будинку, що становило небезпеку для його мешканців. Місцеві жителі через високу концентрацію токсичних продуктів горіння не могли самотужки покинути свої помешкання.

“За допомогою колінчастого автопідйомника та висувних драбин фахівці ДСНС рятували людей із небезпечного будинку через вікна. Аби попередити отруєння продуктами горіння, вогнеборці підводили людей до вікон, одягнувши спеціальні рятувальні капюшони, які забезпечують доступ свіжого кисню. Загалом врятували 14 людей, з них 2 дітей. Також на балкон вивели 2 осіб”, – повідомили рятувальники.

3

Пожежу ліквідовано 05.36 в складі 9-ти ланок газодимозахисної служби. До ліквідації займання залучили 21 рятувальника та 5 одиниць спецтехніки. Внаслідок пожежі вогнем знищено сміття на площі та речі домашнього вжитку в підвалі.Причина та обставини події встановлюються. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Фото: ДСНС Львівщини, Варта 1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *