ОСТАННІ НОВИНИ

Львів`яни матимуть змогу пройти тренінги з психосоматики

|

Відомий психосоматолог, нутриціолог і психотерапевт з Києва Олеся Бивалькевич проведе тренінг з психосоматики, а також унікальну авторську психологічну гру «Психосома» і не тільки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

психосоматика

9  вересня,  18:00 – психологічна гра «Імперія магів».

В основі психологічної гри – древня елевсінська гра, сенс якої у тому, щоб пройти шлях від Гравця до Мага і Володаря Світу.

Учасникам обіцяють можливість прожити життя в ігровому форматі, визначити, що у наших діях є успішним, а що ні, а також змоделювати ситуацію свого запиту і подивитись як «Світ» на нього реагуватиме.

Гра наповнена емоціями, інсайтами, передбачає багато спілкування, обговорень, суперечок.

10 вересня, 11:00 – тренінг-практикум з психосоматики.

Базова теорія з психосоматики+вправа по соматичному інтелекту+арт-діагностика соматичного стану. Під час тренінгу говоритимуть і практично вивчатимуть, що таке психосоматика і як відгукується тіло; підбиратимуть власні метафоричні шляхи вирішення розповсюджених хвороб (алергія, астма, дерматит, часті ГРЗ тощо), опираючись на їх можливі психологічні причини; «слухатимуть» тіло; навчатимуться розпізнавати перші «дзвіночки» патологічних станів у власному тілі.

10  вересня,  18:00 – психологічна гра «Лабіринт відображень».

Гра для тих, хто хоче вийти зі свого «особистого лабіринту». Це максимальне занурення у світ станів, образів і символів. У грі збираються люди, які допомагають один одному знайти потрібні відповіді.

11 вересня,  16:00 – авторська психологічна гра «Психосома».

Авторська психосоматична гра від Олесі Бивалькевич допоможе зрозуміти сигнали власного організму. На ігровому полі розміром 3,5 на 3,1 м учасники проживатимуть своє тіло, рухаючись по точках на проекції тіла людини. Кількість учасників у полі – 6 осіб.

Тренінги платні. Реєстрація і довідки – за тел.: 0677959630 (Тетяна Муравель).

Довідка

Олеся Бивалькевич – психосоматолог, психотерапевт, майстер НЛП, нутриціолог, керівник популярного он-лайн проекту Просто Здоров.BY, член міжнародної асоціації ICTA. Асоційований член Східноукраїнської Асоціації арт-терапії. Відомий спікер в галузі психосоматики, дитячо-батьківських стосунків, здорового харчування, алергії тощо. Експерт телевізійних програм «За Живе», «Говорить Україна».

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *