ОСТАННІ НОВИНИ

В політехніці відкриють меморіальний комплекс, присвячений Героям Небесної сотні

|

У Національному університеті «Львівська політехніка» 7 вересня відбудеться урочисте відкриття меморіального комплексу на честь Героїв Небесної Сотні та загиблим воїнам АТО. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі  Національного університету «Львівська політехніка».

Учасники зібрання вшанують світлу пам’ять українських патріотів, студентів та викладачів політехніки, котрі цінною власного життя зробили можливим утвердження демократичних цінностей та ідеалів, свободи і незалежності нашої країни.

Яскравим прикладом патріотизму стала активна участь студентів та викладачів Університету в Революції Гідності. На вівтар нашої спільної перемоги над диктаторським режимом поклали життя найкращі сини і дочки України. Одним із перших серед них був вихованець Львівської політехніки, випускник Інституту геодезії Герой України Юрій Вербицький.

Викладачі та студенти Львівської політехніки зібрали для потреб воїнів АТО понад два мільйони гривень благодійної допомоги, закупили необхідне медичне обладнання, транспортні засоби тощо. Саме завдяки їхній ініціативі та активній участі й створено цей Меморіальний комплекс.

Захід буде проведено поблизу Науково-технічної бібліотеки Університету (вул. Професорська, 1). Початок о 15 годині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *