ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді легковик зіткнувся з бетонною огорожею

|

У Червонограді  внаслідок зіткнення легковика з бетонною огорожею постраждало четверо осіб серед яких дитина. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

дтп

Дорожньо-транспортна пригода сталася 1 вересня о 00.15 на вулиці Степана Бандери у місті Червоноград.

За попередніми даними, 28-річний місцевий житель, який керував автомобілем «Опель», не вибрав безпечної швидкості руху і не впоравшись з керуванням,  скоїв зіткнення з бетонною огорожею. Правоохоронці встановлюють всі обставини події, за даним фактом відкрито кримінальне провадження

Внаслідок ДТП водій та двоє пасажирів іномарки – 30-річна жінка та 38-річний чоловік, жителі Червонограда, які за даними медиків перебували у стані алкогольного сп’яніння, отримали травми і були доставлені в лікарню. Також під час автопригоди постраждав 11-річний хлопчик, який перебував у салоні іномарки. У нього діагностували забій грудної клітки та рвану рану ноги.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху, що карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів або обмеженням волі на строк до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *