ОСТАННІ НОВИНИ

«Тиша» в зоні АТО пройшла без втрат серед українських військових

|

Вчора обстановка в районі проведення АТО продовжувала покращуватися. Вперше за останні декілька місяців ворог не застосовував важкого озброєння. Проте, за інформацією ГУР МОУ, командування російсько-окупаційних військ видало дозвіл на застосування артилерії в темну пору доби. Про це Львівському порталу повідомили в інформаційно-аналітичному центрі РНБО.

мапа2-09

Луганський напрямок

Вчора було абсолютно спокійно.

Донецький напрямок

Бойові дії вчора велися у проміжку 10 година – 18 година 30 хвилин. Провокативні обстріли з боку НЗФ відбулися на світлодарській дузі (Троїцьке, Луганське), у Верхньоторецькому, авдіївській промзоні та Невельському. Обстріли з боку противника велися тільки зі стрілецької зброї та гранатометів. Також вчора на Донецькому напрямку відбувся розвідувальний політ ворожого БПЛА.

Маріупольський напрямок

Відбулося 3 ворожих обстріли – у Мар’їнці та Гранітному тривалістю від 10 до 30 хвилин. При цьому окупанти застосовували тільки стрілецьку зброю.

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 1 – отримав поранення. Інцидент стався у Станиці Луганській внаслідок підриву на вибуховому пристрої.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *