ОСТАННІ НОВИНИ

США розширили санкції проти РФ

|

США розширили перелік фізичних осіб компаній з Росії та України, що підпадають під дію обмежувальних заходів, у зв’язку з агресією проти України. Про це йдеться у повідомленні Мінфіну США.

санкції dt.ua

Під санкції потрапили компанії “Мостотрест” і “СГМ-мост”. “Мостотрест” є субпідрядником будівництва моста через Керченську протоку, а “СГМ-мост” — генеральним підрядником.

Також під санкції США потрапив замовник будівництва Керченського мосту — ФКУ “Упрдор “Тамань” — і його проектувальник — компанія “Гипростроймост”.

Під санкції також потрапили “дочки” “Газпрому” – в санкційний список внесені “Газпром-медіа”, “Газпром-капітал”, “Газпром-інвест” та ін.

Також до списку санкцій США потрапив центр судноремонту “Зірочка” в Северодвінську і Севастополі.

Крім того, США розширили санкції проти фізичних осіб. Зокрема у список потрапили заступник командувача штабом бойовиків “ДНР” Едуард Басурін, глава “Міноборони ДНР” Володимир Кононов, “міністр зв’язку ДНР” Віктор Яценко, заступник голови ради міністрів окупаційної влади Криму Дмитро Полонський, низка кримських міністрів, глава “Мінфіну ЛНР” Євгеній Мануйлов та інші.

Всього до США розширили санкції на 17 імен і 20 організацій.

Європейська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *