ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина є лідером за використанням державних коштів на ремонт доріг

|

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що Львівщина є одним з лідерів серед областей, які дійсно ефективно використовують державні кошти, надходження від митних зборів та інші джерела фінансування на ремонт доріг. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури України.

ремонт

«Львівщина є одним з піонерів і однією з найкращих областей, які дійсно ефективно використовують і державні кошти, і надходження від митних зборів, інші джерела фінансування і спрямовують ці кошти на дороги. Хочу звернути увагу на цю дорогу і цю техніку. Робота дійсно робиться якісно. Ми віримо, що ця дорога буде служити від 10 років і вище без ремонту, без латання, без практики, коли ми робимо дорогу, а наступного року перекладаємо», – зазначив Володимир Омелян.

«Відстань 82 кілометри, кошторис на відрізку від Старого Самбора до с. Турки 4,5 – 4,6 млн за кілометр, від Турки, де ми робимо додаткову основу, вартість буде складати 5,6 – 5,7 млн. Загальна вартість по факту виконаних робіт складатиме близько 400 млн. Всі ці кошти спрямовуються за рахунок перевищення митних показників. Всі ремонтні роботи плануємо закінчити вже у жовтні», – повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

За словами Міністра, ремонти доріг наразі тривають по всій країні. Зокрема, у Львівській області очікується на початок робіт на трасі Львів – Тернопіль: «Одне з ключових завдань цього року – розглянути можливість ремонту дороги Львів – Тернопіль. Я сподіваюся, що зусиллями обох очільників цих областей ми зможемо довести це питання до логічного завершення».

Володимир Омелян також наголосив на тому, що Міністерство розробляє план масштабного ремонту українських мостів: «Я сподіваюся, що цього року нам вдасться розробити програму капітальних ремонтів мостів, ми зможемо її затвердити в Кабінеті Міністрів та Верховній Раді з тим, щоб розпочати відповідні роботи наступного року. Ми виходимо з того, що 2017 рік має бути присвячений українським мостам при збереженні обсягу і темпу ремонту українських доріг».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *