ОСТАННІ НОВИНИ

Турецькі авіалінії розглядають збільшення рейсів на Львівщину

|

Про можливість збільшення авіарейсів Львів-Стамбул та організацію престуру Львівщиною для турецьких журналістів йшлося на зустрічі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки із директором Турецьких Авіаліній Зафером Агиртмишем. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

2

Зафер Агиртмиш розповів про діяльність авіакомпанії Турецькі Авіалінії та промоцію Львівського регіону у Туреччині.

«Нашу компанію шість разів визнавали найкращою авіакомпанією у Європі. У нас 335 літаків та 289 авіанапрямків у різні країни світу. Загалом у нашій компанії працює понад 50 тисяч осіб. Ми б хотіли покращити нашу роботу у вашому регіоні, оскільки Львівщина сьогодні доволі відомий бренд у нашій країні. Турецькі журналісти вже 5 разів відвідували ваш регіон, аби показати його туристичний потенціал у Туреччині. Ми й надалі рекламуватимемо ваш регіон у нашій країні», – наголосив директор Турецьких Авіаліній.

«Своєю роботою в Україні та загалом у світі ваша компанія довела, що є потужним брендом та гарантом якості. Ми зацікавлені у співпраці з вами, особливо щодо збільшення кількості авіарейсів зі Львова. Нещодавно ми відкрили авіарейс Львів-Мінськ і наступного місяця плануємо ще відкрити напрямок Львів-Вільнюс. Також для нашого регіону було б дуже важливим створити нові авіарейси зі Львова в інші країни», – зазначив голова ОДА.

Під час зустрічі сторони обговорили можливість збільшення кількості рейсів Львів-Стамбул та організацію престуру для турецьких журналістів на Львівщину, зокрема відвідини її туристичних перлин – таких як Славське, Трускавець, Східниця, замки Львівщини тощо.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *