ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янка перемогла на етапі Кубка світу зі скандинавської ходьби

|

Нещодавно у місті Ельбльонг (Польща) відбувся черговий етап Кубка світу зі скандинавської ходьби (Nordic walking), який входить до заліку Кубка Польщі. Переможницю цього етапу стала львів’янка Оксана Заліско. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Оксана Заліско

Найкращі спортсмени світу різних вікових груп змагалися на дистанціях 5, 10 та 21 км на чудовій, проте дуже складній трасі.

На дистанції 5 км Україну представляла спортсменка зі Львова – Оксана Заліско, яка змагалася на трасі із понад 400 учасниками з 11 країн світу. У віковій групі 60 – 64 років, з результатом 33.50, львівська ветеран спорту виборола I місце! Також, Оксана Заліско посіла I місце в абсолютній першості (група OPEN) серед жінок.

Всього, в цьому етапі Кубку світу взяли участь близько 900 спортсменів, котрі представляли Польщу, Україну, Білорусь, Росію, Ізраїль, Бразилію, Велику Британію та інші країни світу.

Усі учасники визнали, що місто створене для змагань такого типу. Цьогоріч Ельбльонг вперше приймав Кубок світу зі скандинавської ходьби. За словами Роберта Бжезінського, директора змагань, в Ельбльонгу є все, що необхідне для скандинавської ходьби: широкі стежки та різноманітний рельєф, що є викликом навіть для найсильніших спортсменів.

Із результатами можна ознайомитися на сайті Федерації скандинавської ходьби Польщі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *