ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин-призер Олімпіади в Ріо поскаржився на відсутність підтримки з боку міської влади

Соломія Григор'єва, Львівський портал

|

Призер Олімпійських ігор 2016 Тарас Міщук, який представляє Львів та Львівщину, розповів, що місто ніяк йому не допомагає. Коли його напарнику з Полтавщини подарували квартиру та постійно виплачують премії, то Тарас не отримує нічого. Про це спортсмен розповів вчора, 31 серпня, на прес-конференції, передає кореспондент Львівського порталу.

taras_mishchuk

«За три роки у Львові я здобув 13 медалей з міжнародних стартів. За ці всі медалі я не отримав жодної премії. Премії давали тільки, коли визнавали кращим спортсменом місяця (це десь 2 – 2,5 тисячі гривень) і в кінці сезону також давали десь 3 тисячі гривень. За рік це надзвичайно мала сума. Якщо в інших областях спортсменів дуже підтримують, то у Львові з цим туго», – поскаржився Тарас Міщук.

Найбільш образливим для спортсмена було те, що після повернення з Олімпіади його напарнику Дмитру Ярчуку мер міста подарував житло, а львів’янин не отримав навіть премії.

«Коли ми прилетіли з Олімпійських ігор в Бориспіль, мер міста мого напарника (Горішні Плавні, Полтавська область – ред..) забрав з аеропорту і подарував ключі від квартири. У Львові з цим також несприятлива ситуація», – додав спортсмен.

Фото: hromadskeradio.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *