ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра частини Галицького і Франківського районів залишаться без води

|

На вулицях Медова та Русових підключатимуть нові водопроводи. Через проведення робіт, частина вулиць Галицького і Франківського районів залишиться без водопостачання. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

вода

В зв’язку з плановими роботами, пов’язаними з реконструкцією вулиці Медова, завтра, 1 вересня,  з 10.00 до 20.00  буде припинено подачу води в  Галицький район міста Львова, обмежений вулицями: Б.Хмельницького (непарна сторона №№ 1 – 35); Замарстинівська (парна сторона №№2-4, непарна сторона №№1-11а), пр.Чорновола (непарна сторона  №№1 – 39, парна сторона №№ 2-4), Куліша, пл.Торгова – пл. Ярослава Осмомисла – Підмурна і прилеглі до них вулиці.

В зв’язку з плановими роботами, пов’язаними з реконструкцією вул.Русових (переврізки новозбудованого  водопроводу), завтра, 1 вересня, з 1000  до 1900  буде припинено подачу води в Франківський район міста, обмежений вулицями Київська – Здоров’я – Степана Бандери – Коновальця  і прилеглі до них вулиці.

ЛМКП «Львівводоканал» просить створити необхідний запас води та вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням планових ремонтних робіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *