ОСТАННІ НОВИНИ

Засудили винуватця ДТП, у якій загинув Владіслав Левицький

|

Золочівський районний суд на Львівщині сьогодні виніс вирок винуватцю ДТП, у якій рік тому загинув співак Владіслав Левицький, його сестра та племінниця. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Львівщини.

132

Суд засудив водія вантажівки, який спричинив ДТП, до 6,5 років позбавлення волі.

«Вирок проголошено. Коли прокуратура отримає текст на руки, вивчатиме можливість його оскарження», – повідомили в прокуратурі.

Загалом прокурор просив для винуватця ДТП покарання у 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у липні 2015 року Владіслав Левицький потрапив у ДТП поблизу Золочева Львівської області. Сталося лобове зіткнення з фурою, – автомобіль Toyota Corolla, за кермом якого їхав Владіслав Левицький, врізався у вантажівку MAN. Разом зі співаком в автомобілі перебувала його рідна сестра з донькою. 30-річний Владіслав із 33-річною сестрою від отриманих травм загинули на місці, семирічна дитина померла в машині «швидкої» дорогою в лікарню.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

ZIK

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *