ОСТАННІ НОВИНИ

«Вгашений» водій, тікаючи від патрульних, на швидкості протаранив огорожу університету

|

Нетверезий водій втікаючи від патрульних в’їхав в огорожу ветеринарного університету. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

1

Як повідомляється, о 6 годині ранку на вулиці Личаківській патрульні помітили автомобіль BMW 760і, водій якого не увімкнув покажчик повороту при зміні напрямку руху.

Інспектори вирішили зупинити згаданий автомобіль, увімкнувши червоні проблискові маячки та спеціальний звуковий сигнал.

2

«Водій почав втікати на великій швидкості. Екіпаж передав в орієнтування цей автомобіль колегам Галицького, Шевченківського та Сихівського районів, які перекрили одразу кілька вулиць. На перетині вулиць Чернігівська – Пекарська водій не впорався з керуванням та наїхав на паркан Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького. Чоловік почав втікати, однак працівники поліції наздогнали його», – повідомили у патрульній поліції.

3

Водій був з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння. Перевірка на драгері встановила – 1.39 проміле. На громадянина іншої держави винесли постанову за порушення ПДР та склали протоколи за скоєну ДТП, за не виконання вимоги патрульних про зупинку та керування у нетверезому стані.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *