ОСТАННІ НОВИНИ

Начальник управління транспорту і зв'язку ЛМР шукає нову роботу

|

Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури, начальник управління транспорту і зв’язку Львівської  міської ради Віктор Щир шукає роботу на одному із популярних сайтів для роботодавців із працевлаштування, передає кореспондент Львівського порталу.

71

Віктор Щир мітить на керівника підприємства із офіційним окладом від 8000 тисяч гривень. Вакансії розглядає у місті Львові.

72

У досвіді роботи В. Щир згадує, що має вищу освіту зі ступенем магістр управління. У досвіді роботи згадано керівництво філією ЛАРЗ Техвоєнсервіс,

Я, Щир Віктор Дмитрович 21.09.1960 року народження, народився в м. Шостка, Сумської області.  Контактні телефони…», – йдеться у резюме.

Як відомо, перевізники грозять залишити Львів без маршруток. Як відомо, перевізники зачитали Садовому п’ять основних вимог щодо змін в перевезенні. Однією з вимог було встановлення окремих маршрутів для людей, котрі мають пільги, або обмеження часу для пільговиків у транспорті. Також вони вимагають відновлення робочої групи, яка буде складатися з представників влади, роботодавців та представників громадськості. Не оминули й питання щодо створення нового тендерного комітету та змінити умови конкурсу, а також запровадження електронного квитка. Вчора у Львові на рейси не виїхало майже половина маршруток.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *