ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин планує «переплисти» новий рекорд Гіннеса

|

Львів’янин планує переплисти Атлантичний океан. 39-річний чоловік планує здійснити рекордну мандрівку на власноруч змайстрованому човні і встановити новий рекорд Гіннеса. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

81

Дмитро Резвой обрав маршрут мандрівки, яким ще ніхто не проходив через Атлантику. Відтак, подорож розпочне із Мароко і завершить у Флориді.  Загалом планує подолати більше 6 000 кілометрів.

79

Чоловік майже добудував власний човен «Львів». За словами Дмитра, інших варіантів назви човна він навіть не розглядав, адже народився і прожив усе життя у Львові. Окрім того, перший човен його батька, Павла Резвого, який у 2004 році перетнув Атлантичний океан за 61 добу – називався «Marion Lviv». І хоча свій човен Дмитро виготовляє у Великобританії, все ж мріє почати будувати ексклюзивні човни саме у Львові.80

Початок подорожі заплановано на грудень цього року.

Нагадаємо, океанське  веслування – вид  міжконтинентальних екстримальних океанських перегонів  на веслярських  човнах без використання вітрил чи двигунів. Переходи автономні і можуть здійснюватися як командою, так і одиноким  веслярем.

Що цікаво, за столітню історію перегонів перетнути океани вдалося двом сотням веслярів з семи країн світу, і серед  них тільки двоє українців – Павло Резвой та Теодор Рєзвой.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *