ОСТАННІ НОВИНИ

Вибухівку, що підірвала позашляховики «Лімо», заклали під час ремонтних робіт

|

Унаслідок вибуху та обстрілу автомобіля у Старому Селі на Львівщині загинули мешканці Львова Сатутяк і Стецишин, а також мешканець села Зимна Вода Савка. Про це Еспресо.TV повідомили джерела у слідстві, передає Львівський портал.

підрив авто лімо

Усі загиблі були 1984-1993 років народження, всі стажувались на ПАТ «Львівський холодокомбінат».

Тілесні ушкодження отримав чоловік на прізвище Москалюк, мешканець міста Дубляни Львівської області. Йому надано допомогу без госпіталізації.

Два автомобілі «Мерседес-Бенц» так само належали цьому підприємству ПАТ «Львівський холодокомбінат».

З місця подій вилучено реактивний протитанковий гранатомет РПГ-26, п’ять патронів травматичної дії калібру 9 мм, три деформовані кулі та 115 гільз від патронів калібру 7,62 мм, два магазини до автомата Калашникова.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

Джерела повідомили, що сам вибух був спричинений закладеним заздалегідь під дорожнє полотно вибуховим пристроєм, приведеним у дію дротовим способом. Закладка була зроблена заздалегідь, ймовірно, ще під час укладення на цьому місці нового дорожнього покриття, що сталося набагато раніше.

Сам власник ПАТ «Львівський холодокомбінат» Богдан Копитко, відомий у кримінальний колах на прізвисько «Копито», пересувався в іншому автомобілі. Він терміново виїхав на другому автомобілі із зони засідки, уникнувши спланованого нападу.

За інформацією джерел, загалом «Копито» веде дуже обережний спосіб життя, постійно міняє машини під час пересування, їздить під постійною охороною. Підтвреджується версія про злочин внаслідок переділу сфер кримінального впливу місцевими організованими злочинними угрупованнями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *