ОСТАННІ НОВИНИ

Українські кліпмейкери здобули нагороду MTV за відео для Coldplay

|

Українська студія Gloria FX із Дніпра і ізраільський режисер Ваня Хейман отримали нагороду MTV Video Music Awards за кращі візуальні ефекти в кліпі на пісню «Up & Up» британської групи Coldplay. Про це пише Громадське, передає Львівський портал.

coldplay

Церемонія нагородження, на якій премію щорічно вручають виконавцям, кліпи яких визнані кращими,  пройшла 28 серпня в Нью-Йорку. Конкурентами кліпу «Up & Up» в цій номінації були роботи «Pillowtalk» від ZAYN, «Send My Love» від Адель, «Сan’t Feel My Face» від The Weeknd.

За словами CEO студії Gloria FX Сергія Машевського, більшість кадрів знімали на студії в Києві спільними зусиллями місцевого продакшн Radioactive і дніпропетровської Gloria FX.

кліпмейкери

Відеоряд проходив затвердження вокаліста Coldplay Кріса Мартіна.

«Ми два тижні працювали над дуже красивим кадром, а він сказав: «Мені не подобається, приберіть взагалі», — сказав Машевський  в інтерв’ю Vogue.

Загалом, над кліпом працювали півтора місяці без вихідних.

Відзначимо, що українська студія працювала над візуальними ефектами і займалася постпродакшном для кліпів Каньє Уеста, Меріліна Менсона, Muse, Брітні Спірс, Іггі Азалії, Девіда Гетти та OneRepublic.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *