ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проведуть потужний фестиваль електронної музики та ІТ-технологій

|

У Львові 30 вересня відбудеться наймасштабніша у Східній Європі ІТ-конференція Lviv IT Arena. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

1

Учасники заходу матимуть нагоду дізнатися про сучасні розробки у сфері технологій під час Tech Expo, послухати відомих спікерів та повболівати за найкращий стартап впродовж Startup Competition. Завершиться Lviv IT Arena не менш масштабно – 2 жовтня на стадіоні Arena Lviv відбудеться мега-шоу Futureland Festival. Саме там новітні технології об′єднаються з сучасною електронною музикою.

Крім того що фестиваль об’єднає понад 5 тисяч представників ІТ та шанувальників електронної музики, у гостей заходу буде можливість поспілкуватися з представниками таких відомих компаній як Twitter, Microsoft, Uber, Spotify та інші.

Хедлайнером фестивалю  буде всесвітньо відомий DJ Netsky. Це drum&bass DJ, який зібрав 42,6 мільйони переглядів на YouTube, 11,4 мільйони прослуховувань на SoundCloud та 30 мільйонів – на Spotify. Разом з Netsky під час Futureland Festival працюватиме Script МС. Серед українців на фестивалі будуть Omnia та колектив Funk Masters.

«Виконавці забезпечать гарний настрій протягом усієї ночі, спати не захочеться нікому. У розпорядженні відвідувачів буде все футбольне поле, облаштоване під танцмайданчик. З нього відкриється вид на велику сцену, встановлену на трибунах», ─ зазначили організатори.

Фото: lviv.gdg.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *