ОСТАННІ НОВИНИ

Податкова міліція Львівщини вилучила з підпільної ґуральні спиртного на 1,5 мільйона

|

В межах цільової операції «Акциз – 2016» працівниками податкової міліції Головного управління ДФС у Львівській області 26.08.2016 спільно з працівниками Залізничного відділу Нацполіції, на підставі ухвали суду проведено обшук у житлових та підсобних приміщеннях у Жидачеві. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС у Львівській області.

4

В межах кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого статтею 199 КК України, правоохоронцями відпрацьовувалась інформація про «підпільний цех».

Під час обшуку виявлено законспіроване виробництво алкогольного фальсифікату з використанням спеціального обладнання для масового виробництва. Процес виготовлення відбувався кустарним способом в антисанітарних умовах.

5

Вилучено 39 бочок спирту ємністю 230 літрів, чотири 30-літрові каністри з готовим купажем лікеро-горілчаних виробів, 100 пляшок готової до реалізації алкогольної продукції в пляшках ємністю 0,5 літрів. Також вилучено тару, спиртометри, фільтри, шланги, лійки, корки та інші засоби та пристосування.

Всього в ході ліквідації підпільного виробництва вилучено 9 тисяч літрів спирту, орієнтовною вартістю 1,3 млн.грн., 220 літрів готової лікеро-горілчаної продукції, орієнтовною вартістю 50 тис.гривень.

6

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *