ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині митники вилучили п’ять ножів, мачете та пістолет

|

Впродовж доби, прикордонники Мостиського загону разом з працівниками митниці у трьох випадках під час огляду автівок, що перетинали кордон, виявляли предмети заборонені до вільного переміщення через держаний кордон України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

2

Так вчора вранці, в пункті пропуску «Шегині» під час стандартної перевірки автомобіля марки «Мерседес» під керуванням 28-річного громадянина України, правоохоронці виявили пневматичний пістолет марки «PROFI 3» та набої до нього у кількості 71 штука.

1

Згодом у пункті пропуску «Смільниця» в автомобілі 38-річного громадянина Польщі прикордонно-митна оглядова група знайшла  ніж мачете розміром 50 см. з довжиною леза 23 см. А в пункті пропуску «Краковець» прикордонники попередили приховане перевезення через державний кордон ще п’яти мисливських ножів різних розмірів. Ножі перевозив за кордон в нішах дверей автомобіля марки «Тойота» 51-річний громадянин Польщі.

3

В усіх випадках переміщення через кордон даної категорії предметів здійснювалась без декларування та відповідних дозволів Міністерства внутрішніх справ України, відповідно до цього були проінформовані представники Нацполіції України які вилучили виявлені речі.

Фото: Держприкордонслужба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *