ОСТАННІ НОВИНИ

До Садового прийшли водії маршруток

|

Під Львівською міською радою зібралися на страйк водії маршруток. Про це повідомляє координатор «Економічного бойкотного руху» Олег Радик на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

1

«Протестують водії маршруток.Ситуація непроста. Люди, які працюють чи здають в оренду власний транспорт АТП, які виграли тендер на обслуговування міських маршрутів. Цим АТП йде компенсація за пільговиків від міста. Керівники АТП не дають з цих грошей відшкодування цим людям. Вони вже ніби згодні навіть на електронний квиток. Звісно, що за умов прозорості тендерів і умов розподілення маршрутів. Є ж рибні і не дуже напрямки. Наступний тендер через місяць. Поки львівська влада не навчиться вирішувати системні господарські проблеми, а далі сидітиме на готівкових відкатах, такі міські фурункули будуть лише збільшуватись. А потім прорве», – написав Олег Радик.

2

Як Львівський портал повідомляв, перевізники вирішили вийти на страйк з метою налагодження прямого діалогу з міською владою.  Так, сьогодні на маршрути не вийшло близько половини автобусів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *