ОСТАННІ НОВИНИ

Як дівчатам з особливими потребами влаштували у Львові феєричний День краси

|

У рамках проекту «Жіночність без границь» дівчатам з особливими потребами влаштували у Львові День краси. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

1

Як наголошують організатори, кожна представниця прекрасної половини хоче відчувати себе красивою та доглянутою. Отож, маленькі ритуали краси подарували сімом учасницьям проекту «Жіночність без границь».

2

Ще з самого ранку дівчатам дарували гарний настрій стильним мейк-апом. Оля Токаренко, професійний візажист, створила  красуням незабутній образ. У перукарні жінкам зробили стильні зачіски,  які підкреслили їхню жіночність та красу. Правду кажуть, що жінка, яка почуває себе красивою, «світиться» зсередини. І справді, очі учасниць сяяли від захоплення.

3

«Допомагати людям і робити їм радість – дуже класно. Сьогодні провели фешн-дей і фотосесію для дівчат з особливими потребами. Я наочно побачила, що візок – не перепона для щастя. Ці жінки – прекрасні. Вони аж світяться зсередини», – повідомила львівська активістка Оксана Маруняк.

1

 

Далі жінки одягнулися в елегантні сукні. Натхненні новим образом,  дівчата вільно та розкуто відчували себе на фото сесії у Стрийському парку.

6

«Сьогодні був прекрасний день. Я відчула себе справжньою красунею. Дякую усім людям, які долучилися до організації такого чудового дня.  Ви зробили мене щасливою» , – розповіла одна із учасниць проекту.

9

Фото: організатори

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *