ОСТАННІ НОВИНИ

Ніж у спину: в Бродах жінка вбила свого коханця

|

На Львівщині жінка причетна до вбивства співмешканця. За даним фактом відкрито кримінальне провадження, яке передбачає покарання до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

ніж

До Бродівського відділення поліції 27 серпня надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир житлового будинку на вулиці Храпая у місті Броди помер місцевий житель.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що 46-річний житель міста Броди, який проживав у даній квартирі, помер від колото-різаних ран грудної клітки та спини.

«Працівники поліції встановили, що того дня чоловік прийшов додому напідпитку. Між ним та його 51-річною співмешканкою виник конфлікт, який переріс у бійку. Захищаючи себе, жінка схопила кухонний ніж і завдала ним п’ять ударів співмешканцю. Від отриманих травм чоловік помер до приїзду медиків», –  розповів начальник Бродівського відділення поліції підполковник поліції Йосип Галицький.

Жінку затримано в порядку статті 208 КПК України, вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (Умисне вбивство, – карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років).

Всі обставини події встановлюються, ведуться слідчі дії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *