ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили канал постачання імопортного алкоголю та продуктів

|

Податкова міліція Львівщини відпрацювала черговий канал незаконного імпорту. Про це Львівському порталу повідомили  у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

1

Так, 26 серпня працівники податкової міліції ГУ ДФС у Львівській області спільно з працівниками Львівської митниці ДФС провели заходи з метою припинення реалізації на митній території України товарів ввезених з-за кордону штучно подрібненими паріями без сплати митних платежів до бюджету держави (схема ввезення відома як «човники»).

2

В межах досудового слідства у кримінальному провадженні за фактом ухилення від сплати податків та обов’язкових платежів до бюджету в особливо-великих розмірах (частина 3 статті 212 КК України) встановлено, що ввезені у такий спосіб товари іноземного виробництва (продукти харчування, алкогольні напої без марок акцизного податку), накопичувались в одному з гаражних кооперативів прикордонного містечка Новояворівськ та в подальшому надходили в реалізацію через Інтернет-магазин і через магазин Італійських товарів у цьому ж населеному пункті. Доставка товарів в інші регіони України забезпечувалась поштовим оператором.

3

Налагоджена схема вочевидь давала значні прибутки, так, тільки у день обшуку у приміщенні магазину та гаражного кооперативу виявлено побутову хімію, продукти харчування, елітні алкогольні напої, каву, ввезені на територію України без митного оформлення та сплати митних платежів, орієнтовною вартістю понад 1,2 млн.грн.

За цим фактом триває досудове слідство, встановлюється коло організаторів незаконної схеми.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *