ОСТАННІ НОВИНИ

Мотоцикл вилетів на зустрічну вантажівці. Загинуло двоє львів’ян

|

На трасі Київ – Чоп сталася смертельна ДТП за участі мотоцикла, вантажівки та фургона. У результаті зіткнення транспортних засобів 41-річний водій та 40-річна пасажирка мотоцикла загинули на місці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національної поліції Рівненщини.

55

Слідчо-оперативна група на місці встановила, що 41-річний львів’янин, водій мотоцикла Kawasaki, під час здійснення маневру обгону допустив зіткнення на смузі зустрічного руху з автомобілем «DAF» із напівпричепом, завантаженим пивом, під керуванням 29-річного жителя Закарпаття. Від удару 40-річну пасажирку двохколісного (також львів’янку), відкинуло на зустрічну смугу, де на неї здійснив наїзд Opel Vivaro під керуванням 42-річного жителя Львівської області.

56

Внаслідок ДТП водій та пасажирка мотоцикла отримали травми несумісні з життям та загинули на місці події. Більше ніхто з учасників дорожньо-транспортної пригоди не постраждав.

За попередньою інформацією кермувальники двох транспортних засобів були тверезі.

Транспортні засоби доставили на територію місцевого відділення поліції. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження. Триває слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *