ОСТАННІ НОВИНИ

Ми не дозволимо підпирати сміття сміттям і готові  знову перекривати дорогу, - пікетувальники

|

Сьогодні на території Грибовицького сміттєзвалища відбулася зустріч представників львівської влади та мешканців довколишніх сіл, які перекривали дорогу у п’ятницю. Про це у коментарі Львівському порталу повідомила мешканка села Малехів Галина Денько.

сміття

«На зустріч прийшли Віктор Пушкарьов, Юрій Голець та Ірина Маруняк. Міського голови не було… Вони розказували про проект зі стабілізації сміттєзвалища, але і Малехів, і Грибовичі проти підпирання сміття сміттям», – наголосила вона.

І додала, що люди хотіли побачити дозволи на роботи, які ведуться біля полігону. «Представники міської влади казали, мовляв, все мають і, що Малехівська сільська рада дала їм землю під стабілізацію. Але ж ми знаємо, що цього нема, тому забороняємо будь-які роботи», – пояснила Галина Денько.

За її словами, чималою перемогою пікетувальників є те, що наразі всі роботи зупинені. «Якщо вони відновляться, ми знову вийдемо на дорогу. Не дозволимо підпирати сміття сміттям», – запевнилаГалина Денько.

Як повідомляв Львівський портал, у п’ятницю вранці на виїзді зі Львова перекрили дорогу мешканці Малехова, Дублян та Великих Грибовичів. Люди виступають проти завезення на полігон нового сміття, а саме це передбачає проект стабілізації. Додамо, що раніше Львівська міська рада зверталася до сільської ради Малехова із проханням виділити 6 га землі для стабілізації полігону. Мешканці ж побоюються, що на цій території може вирости новий смітник. Щоби вгамувати пікетувальників, на львівському сміттєзвалищі припинили роботи по підготовці до стабілізації. Ввечері пікетувальники розблокували дорогу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *