ОСТАННІ НОВИНИ

«Копито» вижив, бо сів у інше авто. Нові подробиці вибуху «Кубіка» під Львовом

|

Львівському порталу стали відомі нові подробиці замаху на життя власника ПАТ «Львівський холодокомбінат» Богдана Копитка. За інформацією джерела із правоохоронних органів «Копито» вижив, бо сів у авто яке рухалося позаду «автомобіля мішені».

47

За даними джерела, Богдан Копитко рухався позаду автомобіля, яке стало «мішенню» кілерів у Старому Селі, а між ними також рухалися автомобіль «Нива» та квадрацикл.

60

«Після того, як перший автомобіль «злетів у повітря» та почалися обстріли, авто у якому насправді перебував Богдан Копитко розвернулося і на великій швидкості помчало у зворотному напрямку. В той час від вибуху та автоматних обстрілів загинули двоє його охоронців та водій «Мерседеса», що рухалися попереду. Ще один охоронець зумів вижити, адже після вибуху вцілів та вискочив з салону авто, яке після вибуху розстріляли автоматники», – повідомило джерело.

Також джерело повідомило, що «автомобіль «Нива», який випадково потрапив у кортеж автомобілів ПАТ «Львівський холодокомбінат» утік із місця інциденту. Натомість, водій квадрациклу надав потерпілому охоронцю першу медичну допомогу. Зараз міліція досліджує місце засідки де вичікував мінер та автоматники».

«Богдан Копитко є особою доволі відомою у вузьких кримінальних колах, як «авторитетна» людина на прізвисько «Копито». Зараз телефон чоловіка не відповідає», – додало джерело.

Як відомо ПАТ «Львівський холодокомбінат» славиться своєю фабрикою морозива під брендом «ЛІМО».

Підприємство входить у трійку кращих українських виробників морозива та є найбільшим виробником морозива в Західній Україні.

Фото: Варта1 та Микола Савельєв

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *