ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» програли «Олімпіку»

|

Після успішних по якості футболу матчів з «Динамо», «Ворсклою» та «Шахтарем» вболівальники були певні – саме сьогодні відбудеться перша перемога «Карпат» на рідному стадіоні. Очікування, правда, дещо розійшлися з реальністю, адже карпати вдома зазнали поразки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ФК «Карпати».

карпати

Зустріч розпочалася неквапливо – команди придивлялися одна до одної, наче намацуючи слабину. Найактивнішим на старті гри був Ґуставо Бланко-Лещук. Аргентинець, однак, не отримував м’яча на своїй позиції й частенько опускався нижче, щоб створити щось путнє там. Поки господарі отак-от придивлялися й шукали варіанти загострення, «Олімпік» забив. Все відбулося доволі просто – Поступаленко пройшов і прострілив, а Лисенко випередив Кравця й з метра пробив Підківку.

Цей гол став для «Карпат» аналогом нокдауну. Зайцев одразу ж замінив Нестерова й випустив Чачуа – Новотрясову довелося «сісти» в центр захисту. Гра заспокоїлася, як і до гола.

Старт другого тайму видався таким же гарячим, як і завершення другого – Танчик вивалився практично тет-а-тет з воротарем, але не влучив у ворота. «Карпати» відповіли рейдом Кравця лівим флангом й прострілом на чи то Лещука, чи то Грися, та Максим банально не влучив по м’ячу.

На 56-й хвилині Сергій Зайцев вирішив позиційно оновити склад своєї команди, замість Кравця випустивши Мірошніченка. Костевич опустився в захист, Грисьо перейшов на лівий фланг, а Денис опинився на правому краю півзахисту (щоправда, потім помінявся з Ксьонзом).

Це не допомогло. «Леви» й далі не турбували Махарадзе й часто-густо пропускали гострі контратаки суперника. Одна з них і завершилася другим взяттям воріт Підківки – Лисенко після пасу від Богданова поцілив точно під дальню стійку.

Єдине, що можна згадати після цієї прикрості – це травму Махарадзе, якого Роман Санжар замінив після зіткнення з Лещуком. Команди вже не тішили вболівальників ані хорошими комбінаціями, ані тим більше гольовими моментами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *