ОСТАННІ НОВИНИ

Через кордон на Львівщину намагались незаконно провезти дороге медичне обладнання

|

У пункті пропуску «Рава-Руська» митники затримали дороге медичне обладнання. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

1

Так, 27 серпня українець повертався  з приватної поїздки з Республіки Польща через пункт пропуску  «Рава-Руська» автомобілем «Fiat Scudo». Для руху він обрав смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор», чим заявив про відсутність в нього будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню, або які належать до категорії товарів, на переміщення яких через митний кордон України встановлені заборони чи обмеження.

Під час митного оформлення у працівників митниці  виникла підозра щодо наявності в автомобілі  таких предметів та товарів.  Тож автомобіль скерували в місце поглибленого догляду транспортних засобів, і не дарма. В його салоні  було виявлено товари,  які обмежені для переміщення через митний кордон України, – нові та  бувші  у вжитку  апарати для аналізів,  лапароскопії та ендоскопії,  а також електрохірургічний аппарат  виробництва Німеччини. Вартість товарів близько 100 тис.грн.

Товар вилучено, справу скерують до суду, який і визначить покарання.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *